szolgaltatasok

AZ LPG® TECHNOLÓGIA

AZ LPG® egy francia vállalat, amit 1986-ban Louis Paul Guitay alapított. A világon piacvezető Cellu M6® sejtstimulációs exkluzív bőrfiatalító és alakformáló technológiájával ellátott szépségipari berendezései számos problémára nyújtanak hosszantartó és látványos eredményeket a testkezelés, alakformálás területén.

A piacon elérhető sok egyéb technikához képest ez az eljárás azért más, mert

 • a motorizált henger és a motorizált szárny miatt több dimenziós stimulációt kap a kötőszövet
 • a motorizált henger és a motorizált szárny egymástól független azonos vagy ellentétes irányban tudnak mozogni
 • a bőr állapotától függően változtatható a bőr kötőszöveti mélységében történő kezelés
 • az új, szabadalmazott fej 3 hatást ér el egy beállítással: felbontja a lokalizált és ellenálló zsírt, tömöríti a bőrt, kisimítja a narancsbőrt.

Az LPG® professzionalizmusát és több mint 33 éves tapasztalatát a piacon számos klinikai kutatás és publikáció, valamint a kutatások eredményeképpen folyamatosan továbbfejlesztett protokoll támasztja alá. Az LPG® egy forradalmian új eszköz, ami lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal lehet elérni a zsírtörést, a fogyasztást, a feszesítést és a narancsbőr kezelését.

MIRE JÓ AZ LPG®?

 • Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
 • Célzott zsírbontás – testkontúr formálás
 • A bőr esztétikai kezelése, feszesítés
 • Öregedéssel járó bőrproblémák
 • Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
 • Izomlazítás, feszültségoldás
 • Sportsérülések kezelése és megelőzése
 • Sebhelyek, hegek, égési sérülések kezelése, striák halványítása
 • Közérzet javítás, vitalizálás, wellness
 • Keringésjavítás, nyirokkeringés javítása
 • Zsírleszívás és plasztikai műtétek nem kívánt velejárói ellen nyújt hatékony megoldást
 • Prevenció, rehabilitáció

MI AZ AZ ENDERMOLOGIE®?

Nem agresszív, nem invazív, 100%-ban természetes technika, amely a bőr/kötőszövet mechanikus stimulálását foglalja magába a sejtek anyagcseréjének természetes újraaktiválása céljából. Különböző technikákat foglal magában az arc és a test szépségének biztosítására.

A KEZELÉS MENETE

Az első alkalommal egy beszélgetés keretében egyeztetjük a vendég célját, a kezelőlap kitöltésével betekintést kapunk a vendég életmódjába, rögzítjük a pillanatnyi állapotot centikben mérve. Amennyiben a vendég is szeretné, fotót is készítünk, amit a kezeléssorozat utáni fotóval hasonlítunk majd össze. A kezelés egy erre a célra kifejlesztett LPG® kezelőruhában történik. A kezelőruha mélyebb stimulációt tesz lehetővé, könnyebb kezelést biztosít és higiénikus.

A kezelés minden esetben testre szabott és egyéni, ugyanis a henger és a szárny forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható. A kezelések eredménye 3-4 kezelés után már látható, minimum 11 kezelés ajánlott (heti 2 kezelés), de ez függ a probléma súlyosságától is. A kezeléssorozat után csökkenthető a kezelések száma, lehet tovább folytatni heti 1 kezeléssel, vagy kéthetente 1 fenntartó kezelés szükséges havonta.

LPG® TESTKEZELÉS

 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget, izomfájdalmakat
 • Kezeli az ízületi problémákat
 • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Hatékony a kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)
ZSÍRBONTÁS

ZSÍRBONTÁS

Az új, szabadalmazott Alliance kezelőfejjel, az Endermologie® képes a diétának és mozgásnak ellenálló területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez.

CELLULITKEZELÉS

CELLULITKEZELÉS

A cellulit a nők 90%-át érinti (még a legvékonyabbakat és legsportosabbakat is), mert az adipociták (zsírsejtek) zsírt tárolnak, illetve a szervezet vizet tart vissza.

A BŐR FESZESÍTÉSE

A BŐR FESZESÍTÉSE

A súlyváltozások, terhességek, az idő múlása és más tényezők miatt a bőr fokozatosan elveszíti rugalmasságát és tónusosságát. Habár a bőr megereszkedése nem érinti az egész testet, vannak területek, melyek hajlamosabbak rá: belső combok, has, karok, stb.

KÖNNYED LÁBAK

KÖNNYED LÁBAK

A nehéz és fájdalmas lábak, a megdagadt lábfejek és bokák tünete az elégtelen keringés és nyirokkeringés eredménye. A szervezetben felhalmozódnak a méreganyagok, ami megmagyarázza az akár egy nap alatt, vagy az egy havi női ciklus során bekövetkező volumenváltozásokat.

LPG® ARCKEZELÉS

Az arc Endermologie® az egyetlen módszer a világon, amely természetesen stimulálja a fibroblasztokat, ezáltal növeli a kollagén-, elasztin- és hyaluronsav termelést. Mindez 100%-ban fájdalom – agresszió – és mellékhatás nélkül történik. Az idő előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, mindez a csökkenő kollagén és elasztin termelés következménye. Az LPG® a kollagén és elasztin termelést serkenti, ezzel visszafordítva a folyamatot. Emellett a nyirokkeringés is felélénkül, ami a méregtelenítéshez is hozzájárul.

Az arckezelések hatása:

 • csökkenti a ráncok mélységét
 • serkenti a kollagén és elasztin termelődést
 • feszesít, javítja az arckontúrt
 • halványítja a kipirosodott, foltos bőrt
 • javítja a bőr rugalmasságát
RÁNCTALANÍTÁS

RÁNCTALANÍTÁS

A bőr meglazul, veszít tömörségéből, ráncok és redők jelennek meg, leginkább az arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejeken. A ráncok megjelenését külső tényezők, pl. nap, stressz, dohányzás, légszennyezés is gyorsíthatja.

A BŐR MÉREGTELENÍTÉSE

A BŐR MÉREGTELENÍTÉSE

A stressz, a légszennyezés, az alváshiány, a dohányzás mind olyan tényezők, melyek sötétítik a bőrt: a vénás és a nyirokkeringés lassul, felhalmozódnak a méreganyagok. A bőr elveszíti ragyogását, és fáradt megjelenést kap.

A BŐR FESZESÍTÉSE

A BŐR FESZESÍTÉSE

A bőr veszít feszességéből és tónusosságából, a nazolabiális redők (nevetőráncok) elmélyülnek, a szemhéj megereszkedik. A bőr fokozatosan megnyúlik, és az arc szövetének általános megereszkedéséhez vezet.

TOKAKEZELÉS

TOKAKEZELÉS

A toka esztétikailag zavaró lehet, és bármely életkorban érintheti a hölgyeket és urakat egyaránt. Eltorzítja az arcvonásokat, és elnehezíti az arc megjelenését. Általában zsírlerakódás okozza, de a meglazuló bőr mellékhatásaként is kialakulhat, a természetes kollagén és elasztin természetes termelődésének csökkenése miatt.

ARCKEZELŐ KIT

ARCKEZELŐ KIT

Az Ön személyre szóló Endermologie® szettje egy Lift 20-as kezelőkamrát (arc, nyak, dekoltázs, mell kezeléséhez) és egy Lift 10-es kezelőkamrát (szemkörnyék, ajakkörnyék, kézfej kezeléséhez) tartalmaz. Csak az Ön személyes használatára szolgál, és garantálja, hogy az arc Endermologie® kezelések tökéletesen higiénikusak.

AZ ELSŐ LÁTHATÓ EREDMÉNYEK

Már a legelső alkalommal új életre kap a bőr! A kollagén, az elasztin és a hyaluronsav termelés újraaktiválásnak köszönhetően a bőrtextúra finomodik, a bőre puhább és ragyogóbb lesz. Az eredmények minden egyes kezeléssel fokozódnak. A gyorsabb eredmények érdekében a kezeléseket hetente többször is kérheti a kúra elején (a fibroblasztokat folyamatosan lehet stimulálni). A folyamat bőrszinten történő beindításához a legfontosabb az első hónap. Ezt követően havi egy fenntartó kezelés elegendő. Az öregedésgátló-szépségápoló életstílust egész évben követhetjük!

TARTÓSAK LESZNEK AZ ELÉRT EREDMÉNYEK?

A legegyszerűbben erre a kérdésre egy hasonlattal válaszolhatunk: ha nyáron két héten át edz, akkor az év többi részében is fitt marad? Ugyanez igaz az Endermologie® kezelésekre is. Az indító (támadó) fázisban (1 hónapon át heti 2 alkalom) a cél az, hogy elegendő üzenetet küldjünk a fogyasztó sejteknek, hogy megfelelően felébresszük a sejtaktivitást. Néhány hét alatt, a célkitűzéstől függően, a technika bontja az ellenálló zsírt, kisimítja a cellulitot, formálja az alakot vagy feszesíti a bőrt. Ez után az intenzív periódus után fontos, hogy rendszeresen és továbbra is stimuláljuk ezeket a sejteket, hogy ne essenek vissza korábbi letargikus állapotukba. A jó hír az, hogy heti egy alkalom elegendő a sejtmemória újraaktiválására, és a karcsúsító, feszesítő hatás fenntartására. Pont mint az edzés, az Endermologie® is az új életmód részévé válik.

szolgaltatasok